In The Picture

Katseveer

Op de overgang van de Oosterschelde en het Veerse Meer, in het voormalige wachtlokaal van de veerpont naar Kats en Zierikzee, bevindt zich Restaurant Katseveer. Idealistischer kan het haast niet, aan een strandje met een wijds uitzicht over het water en een zeer verfijnde keuken waar volop met lokale producten gewerkt wordt. Het restaurant onder leiding van Rutger en Jessica van der Weel is niet voor niets sinds 2006 bekroond met een Michelinster, want de kunsten van zowel de witte als de zwarte brigade zorgen voor een unieke ervaring waar Zeeland trots op is.

 

Oosterscheldekreeft

doperwt| tamarinde| asperge met tonkaboon| granny smith| macadamia

Makreel & kokkel

tofu| sesam| dashi| avocado

Rode mul

tomaat| seroendeng| furricake| babi pangang| schuim strandkrab

Ervaringen bij Restaurant Katseveer

Reacties van Onze Gasten

“Spannende gerechten en fijne bediening”

“Ons diner bij Katseveer was nagenoeg perfect, van begin tot eind. Wij hebben een heerlijke avond gehad en komen zeker terug!”

Jolien

“Aanrader voor elke serieuze gastronoom”

“Sympathieke bediening, het geweldige uitzicht, spannende smaken en de rustgevende ambiance. Een aanrader voor elke serieuze gastronoom”

Rob

“Alles klopt gewoon”

“Schitterende presentatie, smaakvol geserveerd en een uitermate vriendelijke bediening! Zelf hopen we er zo vlug mogelijk weer te dineren.”

Els

“Verwennerij in de zuiverste vorm”

“Menu was gevarieerd en heerlijk. Amuses verrassend en mooi opgediend, de bordjes zien er uit als schilderijtjes. Dit is verwennerij in de zuiverste vorm.”

Marco