NIEUWS

6 november 2018

JRE Awards: Mart Scherp Chef van het jaar 2019

5 november is door de Jeunes Restaurateurs de chef van het jaar 2019 gekozen. Deze onderscheiding wordt niet gekozen door een jury, maar door de collega-restaurateurs zelf. Mart Scherp is door zijn collega’s omschreven als eigenzinnig, talentvol, stijlvol en avontuurlijk. Door zijn ambiteuze,no-nonsense en competitieve instelling mag hij zich het komende jaar “chef van het jaar 2019” noemen. Lees meer >

30 oktober 2018

Publicatie Lekker 2019

De nieuwe editie van Lekker is gepubliceerd, het magazine met de 500 beste restaurants van Nederland. Ook Zeeland is goed vertegenwoordigd. Nieuwkomer in de gids is Restaurant Mezger uit Domburg. Restaurant Katseveer is van de Restaurant Zeeland-deelnemers de hoogst genoteerde, op plaats 32 in de Lekker-top100. Lees meer >

15 oktober 2018

Start Wildseizoen

Op 15 oktober is het officiële wildseizoen weer begonnen. Ook de meeste deelnemers werken dan al met Zeeuws wild, verwerkt in de Menu’s van de chef of à la carte. Hiernaast serveren anderen zelfs een heus wildmenu. Bekijk de restaurantpagina’s en verlekker u op de mooie nieuwe gerechten van dit seizoen.

10 oktober 2018

Restaurant Zeeland online

De lancering van restaurantzeeland.nl is een feit. Restaurants Bij Kees in Zierikzee, De Gespleten Arent in Middelburg, De Kleine Toren van Baarland in Baarland, Mezger in Domburg, Scherp in Middelburg en sterrenrestaurants Katseveer in Wilhelminadorp en ’t Vlasbloemeken in Koewacht presenteren zich op de website met een beschrijving, foto’s, openingstijden, de menukaart en nieuws.

4 oktober 2018

Persfoto bij de Zeelandbrug

Op verzoek zijn vandaag bij Kats de eerste persfoto’s genomen.

Van links naar rechts: Jeroen Tanis, Sander de Jonge – Restaurant Mezger | Jessica van der Weel, Rutger van der Weel – Restaurant Katseveer | Eric van Bochove – Restaurant ‘t Vlasbloemeken | Sjoerd Dooge, Edwin Dingemanse – Restaurant De Gespleten Arent | Mart Scherp – Restaurant Scherp | Remco Horemans – Buro 8 | Jelle Capelle, Dennis van Nispen – Restaurant De Kleine Toren van Baarland

Nieuwsbrief

Suggesties?

Voel u vrij om contact op te nemen bij vragen of suggesties!

Verzend een e-mail naar info@restaurantzeeland.nl of neem contact op via het formulier op de contactpagina,