Spetters

Zeeuwser kan het bijna niet: aan de jachthaven van Breskens met uniek uitzicht over de Westerschelde. In 2011 opende Laurent Smallegange restaurant Spetters en werd zijn droom werkelijkheid.

Menu van de chefReserveren

Het restaurant

De jonge chef maakt veel gebruik van vis, schaal- en schelpdieren. In de gerechten staan deze producten centraal, gecombineerd met kruiden en specerijen uit de hele wereld. Naast Spetters kunt u bij Eb&Food genieten op het overdekte terras van de ontspannen en nonchalante sfeer, een andere kaart dan Spetters, maar dezelfde kwaliteit waar Laurent garant voor staat.

Michelin heeft de jonge chef sinds 2014 bekroond met een Michelinster. Het volgende jaar verkoos Gault&Millau Laurent tot belofte van het jaar. Laurent Smallegange en zijn team verwelkomen u graag en laten u graag kennismaken met hun unieke restaurant.

Restaurant Spetters

Menu van de chef

Een versnapering bij uw aperitief
4 x vingerlikkers
Ingelegde tomaten | langoustine | watermeloen | vlierbloesem | kimchi van slahart
Kingfish | komkommer | sake | dropplant | wakame en kelp | radijsjes
Ganzenlever | gerookte paling | venkel | zilte plantjes | pedro ximinez
Tarbot | jus van schelpen | “champignon à blanc” | waterkers | kaviaar* (suppl.)
Pasta fideua | inktvis | kreeft | lamsoor | crème van chorizo
Rund | wortel | gele biet | gepekelde citroen | gerookte mousseline
Assortiment kazen*
Framboos | verveine | rabarber

4 Gangen: (7 gerechten) 64  | 5 Gangen: (8 gerechten) 79 | 6 Gangen:  (9 gerechten) 94 | 8 gangen: (11 gerechten) 114 | 
kaas ipv dessert  supplement 8 | kaas en dessert supplement 12  

28

Paling

gerookt & gelakt | nashipeer | rettich | shiso | verse wasabi | sake

30

Ganzenlever

terrine | aardpeer | roodlof | koffie

25

Coquille

gebakken | miso | mandarijn | boerenkool

39

Kalfszwezerik

krokant gebakken | langoustine | lavas | blanke boter

52

Tarbot

filet | in prei-boter gegaard | gepocheerde oester | aardappelcrème verfijnt met vanille | eidooier | girolles

79

Kaviaar 30 gram Persian Imperial Caviar by Akef

zure room | bieslook| bio-eitje | baveuse 

Aanbevelingen

Gewaardeerd door

Ervaringen bij De Kleine Toren

Reacties van Onze Gasten

“SUPER!”

“Zeer lekker gegeten! Perfecte bediening! Mooi en ruim kader met mooi zicht over de jachthaven van Breskens “

Joseph

“KERST 2018”

“Wederom een fantastische beleving… In een prachtig kader, smaakvol ingericht hebben we mogen genieten van 8 culinarie
hoogstandjes vergezeld van verassende topwijnen. De feilloze bediening daarbij maakte onze avond compleet… Een topper in zijn genre!”

Ellen de Smet

“KWALITEIT VOOROP”

“Bij Spetters staat kwaliteit voorop. Er wordt steeds met seizoens- en streekgebonden producten gewerkt die de chef in zijn puurste vorm weet te brengen. Ook de presentatie is telkens
weer een streling voor het oog. Wij zijn van fan van Laurent en zijn team.”

Annabel

“THE BEST VIEW OF BRESKENS”

“We had a lunch at Spetters in January. The view is fantastic. Also the flavours coming out of the kitchen, superb!
Me and my husband are a big fan of Spetters, we have a house in the area. Always when we visit Zeeland, we need to visit Spetters.
The wine list is also very nice”

Louisa

Reserveren

Ontvangsttijden

Lunch: Donderdag t/m zondag 12.00-14.00 uur

Diner: Woensdag t/m zaterdag vanaf 18.00 tot 21.00 uur
Zondag vanaf 18.00 tot 20.00 uur

Maandag en dinsdag gesloten

Telefonisch reserveren: 0117  381 223

Telefonisch reserveren:
0117  381 223

Restaurant Spetters

Kaai 5
4511 RC Breskens

Nieuwsbrief

Suggesties?

Voel u vrij om contact op te nemen bij vragen of suggesties!

Verzend een e-mail naar info@restaurantzeeland.nl of neem contact op via het formulier op de contactpagina