't Vlasbloemeken

“We hebben polders, zandbeddingen en zee. Al het lekkers van zee, vee of veld. De natuur geeft ons aan wanneer een product op smaak is en wanneer we kunnen oogsten.”  ERIC VAN BOCHOVE
Menu van de chefReserveren
Het restaurant
Restaurant ’t Vlasbloemeken ligt in het Zeeuws-Vlaamse dorp Koewacht, op slechts enkele meters van de Nederlandse-Belgische grens. In dit restaurant wordt het artistieke omarmd, in een sfeervolle setting kan de gast ongedwongen kennis maken met kunst. De menukaart laat de rijkdom van de omgeving zien: fruit uit de zak van Zuid-Beveland, kreeft uit de Oosterschelde en lam uit het verdronken land van Saeftinghe.

De kookstijl van chef Eric laat zich omschrijven als klassiek gecombineerd met moderne en nieuwe technieken. Gastvrouw en sommelier Bianca sluit hier feilloos op aan met de wijnkaart. De ambiance, gerechten en wijnen prikkelen letterlijk alle zintuigen van de gast.

‘t Vlasbloemeken

Menu van de chef

Langoustine | bloemkool | romanesco | gele paprika mayonaise | vanilleolie
Ganzenlever | terrine | gebrande prei | rode kool | cacaco
Pieterman | gebrand | butternut | bleekselder | madrassabayon
Coquille | knolselderij | dashi van witte ui | spinazie | pijpui
Patrijs rood poot | peterselie wortel | cantharellen | paddenstoel crumble
Hert | biet | uitjes | boerenkool | eigenjus
Kaas | artisanaal | noten-rozijn | druiven | appel-vijg
Peer | witte chocolade | sumac
Sinaasappel | bergamot | basilicum
Kaas in plaats van het dessert 7,5 supplement
4 Gangen: 62,5 | 5 Gangen : 72,5 | 6 Gangen : 85 | 7 Gangen : 97,5 | 8 Gangen : 107,5 | 9 Gangen : 117,5

Zeebaars

sjalotten compôte | gepofte sjalot | gerookt spek

Eendenborst

doperwt | sesam | hazelnoot | maïs | rode wijn aceto

Secreto

tomaat | bbq sauce | kruiden

EU Kreeft

duindoorn | radijs | avocado | koolrabi

Ganzenlever

gebakken | artisjok | courgette | cantharellen

Pruim

pedro ximinez | witte chocolade | praliné
Aanbevelingen

Gewaardeerd door

Ervaringen bij ‘t Vlasbloemeken

Reacties van Onze Gasten

“Een topadres!”

Genoten van de creaties op de borden en ook van de verschillende smaken. Zeer goede uitleg bij de wijnen en gerechten.

Freddy

“Heerlijk”

“Geweldig lekker gegeten, heel mooie presentatie van alles wat er op ons bord kwam en super vriendelijke bediening. Ook een heel mooi tuintje om apero en koffie te nemen. Het was ons derde bezoek, maar wij gaan zeker nog terug!”

Yvonne

“Altijd Weer Genieten”

Super lekker eten. Meer dan de moeite waard.

Walter

“Absolute Aanrader”

““Heel vriendelijke ontvangst, ongedwongen sfeertje en heerlijk gegeten. Een absolute aanrader!””

Leo

Reserveren

Ontvangsttijden

Lunch: Maandag, donderdag, vrijdag en zondag 12.00-14.00 uur
Diner: Maandag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 18:00 tot 21:00 uur

Dinsdag en Woensdag zijn onze sluitingsdagen.

Telefonisch reserveren: 0031 (0)114 – 36 19 14
Telefonisch reserveren:
0031 (0)114 – 36 19 14

't Vlasbloemeken

Nieuwstraat 8
4576 AL Koewacht

Nieuwsbrief

Suggesties?

Voel u vrij om contact op te nemen bij vragen of suggesties!

Verzend een e-mail naar info@restaurantzeeland.nl of neem contact op via het formulier op de contactpagina,