Bij Kees

Een smaakvol en eigentijds restaurant in het authentieke centrum van Zierikzee. Chefkok Kees Visser zorgt voor een uitgebreide avond tafelen waar het de gasten aan niets ontbreekt.

Menu van de chefReserveren

Het restaurant

Dineren bij Kees is dineren bij Kees Visser in Zierikzee. Na veel werkervaring in diverse sterrenrestaurants en hotels, is in 2013 het gelijknamige restaurant geopend.  U kunt hier in een ongedwongen sfeer heerlijk tafelen.

Het menu bestaat uit negen tussengerechten, verdeeld in voor-, hoofd- en nagerechten. U kunt op deze manier zelf uw menu samenstellen. Ook is het mogelijk een verrasingsmenu te dineren tot vijf gangen.
De menukaart wisselt regelmatig, zodat de gerechten altijd aangepast zijn aan het seizoen, aangevoerd door lokale leveranciers.

Bij Kees

Menu van de chef

Koud/lauw warm
Gamba & Watermeloen | Soja | zwarte knoflook | ponzu | geitenkaas | togarashi
Steak tartare & Eitje 62,5 graden | Bieslook | boekweit | piccalilly | mayonaise
Rouleau van kippendij en gekonfijte eendenlever | jus | komkommer | aardappel | zoet zuur shimey
Coquille & gerookte paling | gepofte boekweit | bieslook | wortel | rode biet

Warm
Griet & Groene asperge | beurre noisette | toast garnaal
Gekonfijte parelhoen | crème saus met dashi | morille | zeekraal
Coquille & eendenlever | Caponzu | BBQ knolselderij | krokant

Specialiteiten
Pijlstaartinktvis & Iberico ( Jamones Blazquez) | Selderij olie | knolselderij | amandel | zoutmelde
Runder lende & Fregula | Oude kaas | fijne groente | Olijven jus

Per gerecht: 11 | Specialiteiten: 17

11

Gamba & Watermeloen

soja | zwarte knoflook | ponzu | geitenkaas | togarashi

11

Kip & Eendenlever

Rouleau van kippendij en gekonfijte eendenlever | jus | komkommer | aardappel | zoet zuur shimey

11

Griet & Groene asperge

grietfilet | groene asperge | beurre noisette | toast garnaal

17

Pijlstaartinktvis & Iberico
( Jamones Blazquez)

selderij olie | knolselderij | amandel | zoutmelde

17

Runder lende & Fregola

oude kaas | fijne groente | olijven jus

11

Coquille & gerookte paling

gepofte boekweit | bieslook | wortel | rode biet

Aanbevelingen

Gewaardeerd door

Ervaringen bij Kees

Reacties van Onze Gasten

“Een Beleving”

“Eten Bij Kees is een beleving. Je kunt de passie van de koks proeven in de gerechten. Gaan we zeker nog een keer doen.Ik kan het iedereen aanraden om hier te gaan eten.”

Anka

“Een Geweldig Restaurant

“Vanavond met een gezelschap van 6 personen bijzonder lekker gegeten bij Kees. Ikzelf vegetarisch en anderen niet. Alles was heerlijk en de bediening was top! Heerlijk ontspannen.”

Janneke

“Passie!”

“Heerlijke avond gehad Bij Kees. Smaakvolle gerechten met super bijpassende wijnen. Leuk om te merken met hoeveel passie de bediening over de gerechten en wijnen kon vertellen.”

Ellen

“Absolute Topkwaliteit”

“Bij Kees staat voor topkwaliteit in een modern jasje. Dat is goed te zien aan de schitterende opmaak van de gerechtjes en ook de uitmuntende smaak! Zeker vaker komen.”

Kevin

Reserveren

Ontvangsttijden

Lunch: Donderdag t/m zaterdag vanaf 12.00 uur, doorlopend geopend
Diner: Woensdag en zondag vanaf 17.30 uur

Donderdag t/m zaterdag vanaf 12.00 uur, doorlopend geopend
Maandag en dinsdag gesloten

Telefonisch reserveren: 0111 45 13 45

Telefonisch reserveren:
0111 45 13 45

Bij Kees

Lammermarkt 18
4301 ET Zierikzee

Nieuwsbrief

Suggesties?

Voel u vrij om contact op te nemen bij vragen of suggesties!

Verzend een e-mail naar info@restaurantzeeland.nl of neem contact op via het formulier op de contactpagina,