De Kleine Toren van Baarland

Gevestigd in een voormalige kerk, bevindt zich restaurant De Kleine Toren. Het pittoreske dorp Baarland ligt verscholen in de polders van Zuid-Beveland, op loopafstand de Westerschelde.

HET RESTAURANT

Seizoens- en streekproducten staan centraal in de keuken van chefkok Dennis van Nispen. Op de regelmatig wisselende menukaart vindt u dan ook de mooie Zeeuwse ingrediënten terug. Naast het à la carte en Menu van de chef worden er ook thema menu’s geserveerd, zoals een wildmenu, fruits de mer en het Oosterscheldekreeftmenu.

Maître en sommelier Jelle draagt zorg voor de service en weet altijd weer verrassende wijn en spijscombinaties te maken. Naast de uitgebreide wijnkaart met bekende klassiekers en onbekende verrassingen, worden er ook meer dan 15 wijnen per glas geschonken, zodat bij ieder gerecht een passende wijn geserveerd kan worden.

Menukaart

Wijnkaart

De Kleine Toren van Baarland
Nieuweweg 3
4435 AB Baarland

Tel: +31 113 634 187
info@dekleinetoren.nl

Ontvangsttijden

Lunch: vrijdag tot en met zondag
Diner: donderdag tot en met zondag
Het restaurant sluit na lunch om 16.30 uur en na diner om 24.00 uur.

Voor actuele vakantiesluitingen raadpleeg de website van het restaurant.

De Kleine Toren van Baarland

Nieuweweg 3
4435 AB Baarland

“Professionele bediening”

“Zeer mooi kader…een oude kerk. Prachtig interieur, zeer vriendelijke en professionele bediening. Lekker gegeten en ook elk bord een mooi pallet.”

Eric

“Fantastisch restaurant”

“Een fantastisch restaurant in een bijzondere locatie. Zeer prachtige ambiance. Een vriendelijke ontvangst en bediening en heerlijke kunstzinnige gerechten!”

Annemarie

“Een aanrader”

“Fantastisch lekker Menu van de chef. Prima wijnen en een aanrader is ook hun eigen champagne, moet je proberen! Kortom een aanrader”

Arie

RESTAURANTZEELAND.NL

Secretariaat:
Nieuweweg 3
4435 AB Baarland

E-mail: info@restaurantzeeland.nl

Meld u aan voor de nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden van nieuwe activiteiten.