Over ons

Een samenwerking tussen zeven gelijkgestemde restaurants.

Een aantal jaren geleden ontstond het idee om een platform op te richten waar bezoekers en bewoners van Zeeland in één oogopslag een overzicht krijgen van de lokale restaurants met dezelfde visie over product, kwaliteit en gastheerschap in het luxe segment.

Al snel kwamen de mooiste ideeën tot stand om gezamenlijke activiteiten te organiseren en zo de naamsbekendheid van het gezelschap te vergroten. Onder de noemer Best Food Friends events traden we naar buiten en is ook het eerste evenement georganiseerd. Door Covid19 en alle bijkomende maatregelen is het volgende evenement afgelast en hebben we besloten voorlopig alleen als website door te gaan.

Maar goed, ondernemersbloed kruipt waar het niet gaan dan en de restaurateurs van Restaurant Zeeland zijn dan ook volop in beweging met het organiseren van nieuwe activiteiten en het uitbreiden van hun bedrijfsactiviteiten. Mochten er in de toekomst weer gezamenlijke evenementen georganiseerd worden, dan zullen we u daarover informeren via deze website, nieuwsbrief en social media kanalen.

RESTAURANTZEELAND.NL

Secretariaat:
Nieuweweg 3
4435 AB Baarland

E-mail: info@restaurantzeeland.nl

Meld u aan voor de nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden van nieuwe activiteiten.