Katseveer

Restaurant Katseveer is gelegen aan de oevers van de Oosterschelde en biedt wijds uitzicht over dit Nationaal park waar het jonge enthousiaste team de gasten verwend met lokale producten.

HET RESTAURANT

Restaurant Katseveer is een naam met een lange historie in de polders van Zuid-Beveland. Van 1825 tot 1969 fungeerde het pand als wachtlokaal voor het veer, daarna werd het een restaurant.

Vanaf oktober ’22 zijn Paul Labruijere en Leon Vermaire de nieuwe eigenaren van dit prachtige restaurant en volgen zij de door Michelin met een ster bekroonde Rutger en zijn vrouw Jessica van der Weel op. Paul en Leon zijn al jaren bekende gezichten binnen het bedrijf, daar Paul maître en sommelier is en Leon ooit begonnen is als sous-chef.
De keuken is modern en van de lokale producten worden gerechten bereidt met mediterrane invloeden. Samen met de bijzondere wijnkeuzes en het gastheerschap van Paul, wordt uit eten weer een belevenis.

Katseveer
Katseveerweg 2
4475 PB Wilhelminadorp

Tel: +31 113 – 227 955
info@katseveer.nl

Ontvangsttijden

Woensdag – vrijdag 12.00–13.00
Dinsdag – zaterdag 18.00–19.30
Zondag en maandag gesloten

Voor actuele vakantiesluitingen raadpleeg de website van het restaurant.

Katseveer

Katseveerweg 2
4475 PB Wilhelminadorp

“Aanrader elke gastronoom”

“Sympathieke bediening, het geweldige uitzicht, spannende smaken en de rustgevende ambiance. Een aanrader voor elke serieuze gastronoom”

Rob

“Totale verwennerij”

“Menu was gevarieerd en heerlijk. Amuses verrassend en mooi opgediend, de bordjes zien er uit als schilderijtjes. Dit is verwennerij in de zuiverste vorm.”

Marco

“Alles klopt gewoon”

“Schitterende presentatie, smaakvol geserveerd en een uitermate vriendelijke bediening! Zelf hopen we er zo vlug mogelijk weer te dineren.”

Els

RESTAURANTZEELAND.NL

Secretariaat:
Nieuweweg 3
4435 AB Baarland

E-mail: info@restaurantzeeland.nl

Meld u aan voor de nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden van nieuwe activiteiten.