Mezger

Alle zintuigen worden geprikkeld tijdens een bezoek in dit stijlvolle restaurant in de badplaats Domburg. Jeroen Tanis legt hart en ziel in zijn smaakvolle combinaties met een moderne twist.

HET RESTAURANT

Het restaurant met bijhorende lodges is gevestigd in de plaats waar de beroemde genezer Mezger in zijn zomerresidentie Villa Irma verbleef. Naast deze plek, in de stijlvolle orangerie van de villa’s Mezger, wordt hier nu opnieuw de inwendige mens versterkt met de kookkunsten van Jeroen.

Sinds 2017 is het restaurant geopend en is de gekoesterde droom van chef Jeroen werkelijkheid geworden. Aanvankelijk met zijn compagnon, maar nu op eigen kracht weet hij zijn gerechten te laten spreken in rijke smaken. Samen met zijn team staan ze klaar om u te verrassen met smaakvolle gerechten, weldadige wijnen en grenzeloze gastvrijheid.

Mezger
Domburgseweg 26
4357 NH Domburg

Tel: +31 118 744 038
reserveren@restaurantmezger.nl
info@restaurantmezger.nl

Ontvangsttijden

Maandag: 17:00 – 00:00
Woensdag: 17:00 – 00:00
Donderdag: 17:00 – 00:00
Vrijdag: 12:00 – 00:00
Zaterdag: 12:00 – 00:00
Maandag en dinsdag gesloten

Voor actuele vakantiesluitingen raadpleeg de website van het restaurant.

Mezger

Domburgseweg 26
4357 NH Domburg

“Absolute aanrader”

“Niet voor niets ons favoriete restaurant! Extra fijn is de persoonlijke benadering. Jeroen en zijn team blijven in stijgende lijn gaan. Absolute aanrader!”

Bo

“Zeeuwse meesterwerken”

“Zoals Mondriaan in het licht van Domburg zijn Zeeuwse meesterwerken schilderde, zo tovert Mezger de mooiste en lekkerste gerechten op je bord. Voorgerecht ster-waardig.”

Peter

“Overtrof de verwachtingen”

“Heerlijk gegeten. We hadden al gehoord dat het goed was maar het overtrof al onze verwachtingen. We komen absoluut terug.”

Robin

RESTAURANTZEELAND.NL

Secretariaat:
Nieuweweg 3
4435 AB Baarland

E-mail: info@restaurantzeeland.nl

Meld u aan voor de nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden van nieuwe activiteiten.