Scherp

In het monumentale centrum van Middelburg, pal achter het historische stadhuis, is Scherp gevestigd. De zes pakhuisjes zijn volledig gerenoveerd en vormen samen het restaurant met bed and breakfast.

HET RESTAURANT

Streekproducten staan centraal in dit fameuze restaurant. Al jaren is Scherp een begrip en Mart weet dan ook de mooiste Zeeuwse producten als internationale gerechten op de kaart te zetten. Als ambassadeur van de lokaal gekweekte yellowtail Kingfish kun je dit streekproduct op geen betere plaats genieten dan in dit restaurant.

Dhani Scherp-Zapata is niet voor niets gekozen tot Zeeuwse wijnkoningin van 2017. Haar wijnkaart is divers, afgestemd op de internationale keuken en ingedeeld op smaak karakter en prijs. Ook hier komen lokale wijnen aan bod, maar zijn ook de klassiekers te vinden. De beleving wordt nog completer gemaakt met een overnachting in de moderne en sfeervolle B&B appartementen.

Scherp
Wijngaardstraat 1
4331 PM Middelburg

Tel: +31 118 634 633
info@restaurantscherp.nl

Ontvangsttijden

Dinsdag: 18:00 – 21:00
Woensdag: 18:00 – 21:00
Donderdag: 18:00 – 21:00
Vrijdag: 18:00 – 21:00
Zaterdag: 18:00 – 21:00
(restaurant geopend tot 24.00)
Zondag en maandag gesloten

Lunch enkel geopend voor gezelschappen, graag minimaal 24 uur van tevoren telefonisch reserveren.

Voor actuele vakantiesluitingen raadpleeg de website van het restaurant.

Scherp

Wijngaardstraat 1
4331 PM Middelburg

“Top top top”

“Top top top! Dit moet het beste restaurant in Middelburg zijn. Op alle fronten overigens. Eten, bediening, sfeer. Alles…”

Ray

“Een aanrader”

“Wederom een feest voor alle zintuigen: kleur, smaak. geur. Een perfecte mix van vlees met groenten in het verrassingsmenu met complimenterende wijnen. Een absolute aanrader.”

Peter

“Great restaurant”

“Marvelous, excellent food, very friendly service, everything top quality. Deffinately we’ll be back!!”

Ilenia

RESTAURANTZEELAND.NL

Secretariaat:
Nieuweweg 3
4435 AB Baarland

E-mail: info@restaurantzeeland.nl

Meld u aan voor de nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden van nieuwe activiteiten.