Barres

Midden in het centrum van de Zeeuwse hoofdstad Middelburg, aan plein 1940, is Barres gevestigd. Een culinaire hotspot waar Zeeuwse producten en wereldse smaken samenkomen.

HET RESTAURANT

Het Barrestaurant is een nieuwe stap in de culinaire loopbaan van Edwin en Sjoerd. Na in maart 2022 hun restaurant De gespleten Arent verkocht te hebben, zijn de vrienden een nieuwe uitdaging aangegaan aan Plein 1940 in Middelburg.

Het restaurant kenmerkt zich door de grote bar in het restaurant waar chefkok Edwin Dingemanse de gerechten voor zijn gasten bereid. Samen met het keukenteam weten ze lokale biologische producten te combineren met wereldse smaken en op deze manier een culinaire verrassing te bezorgen. Dit met het gastheerschap en uitstekende wijnkennis van Sjoerd Dooge en zijn team maken een bezoek aan dit restaurant een ware belevenis.

Barres
Plein 1940 nr. 10
4331 LH Middelburg

Tel: +31 118 620 381
info@restaurantbarres.nl

Ontvangsttijden

Maandag: 18:00 – 20:30
Dinsdag: 18:00 – 20:30
Donderdag: 18:00 – 20:30
Vrijdag: 18:00 – 20:30
Zaterdag: 18:00 – 20:30
Woensdag en zondag gesloten

Voor actuele vakantiesluitingen raadpleeg de website van het restaurant.

Barres

“Ik ben fan”

“Goed ontvangen! We konden buiten van onze aperitief genieten, goede start! Iedere ronde was verrassend, telkens verschillende lekkere smaken, lekkere wijnen met passie uitgelegd! Geweldig om te horen. Ik ben fan!”

Verjans L

“Betaalbare haute cuisine”

“Fantastisch gegeten. Sterrenniveau voor een schappelijke prijs, zeer goed betaalbaar! Zeer originele gerechten en prachtige wijnkaart. Echt een bezoek waard.”

Henk H

“Een omweg waard”

“Superieur Oosterschelde- kreeftmenu. Sommelier/mede-eigenaar, heeft tijd en is uitermate kundig. Ook erg goede wijn per glas. Zelden zo goed gegeten. De chef ambieert geen Michelinster, maar een omweg waard.”

Hans

RESTAURANTZEELAND.NL

Secretariaat:
Nieuweweg 3
4435 AB Baarland

E-mail: info@restaurantzeeland.nl

Meld u aan voor de nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden van nieuwe activiteiten.